Akrobaatti Miia Haanpää

Kuva: Ahti Kannisto

Kuva: Ahti Kannisto
Kuva: Ahti Kannisto

Akrobaatti Miia Haanpää

Viihdyttäviä temppuja ja huikeaa kehonkäyttöä musiikin tahdissa! Rohkeat kehonhallintaa sekä voimaa vaativat tanssilliset akrobatialiikkeet saavat katsojan hetkeksi sirkusmaailman pyörteisiin unohtamaan normaalit liikkumisen muodot. Valittavissa on pariakrobatian lisäksi useita erilaisia esityskokonaisuuksia tilanteen ja yleisön mukaan ja mahdollisuus päästä kokeilemaan itsekin.

Lapsiperheille erityisen viihdyttävä vaihtoehto on Tirehtööri ja kuriton koira -esitys, jonka huvittava tanssia sisältävä kokonaisuus jaksaa naurattaa sekä vanhempia että perheen pienimpiä. Hassulla sirkuskoiralla on eri käsitys esityksen sisällöstä kuin sirkustirehtöörillä. Miten tirehtööri saa akrobatiatemput onnistumaan ja kuinka karannut koira kutsutaan takaisin? Tule, näe ja osallistu auttamaan tirehtööriä!

Tilan salliessa äärimmäisen kaunis ja vaikuttava valinta on ilma-akrobatiaesitys. Kauniit taitoa ja notkeutta vaativat asennot kertovat tarinaa, jonka jokainen katsoja voi tulkita itse. Sulavat liikkeet yhdistettynä musiikkiin takaavat täydellisen rentoutumisen hetken.

Osallistujia yhdistävä ja ilmapiiriä rentouttava vaihtoehto on Virvokkeita ja venyttelyä. Tällä kevyitä sekä avaavia liikkeitä sisältävällä venyttelytunnilla voi nauttia virvokkeita vapaasti ja osa liikkeistä tehdäänkin hauskasti juoma kädessä.


Kuva: Ahti Kannisto
Kuva: Ahti Kannisto